2018-12-03 05:55:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ez a nap nagyon vidáman indul

Napi horoszkóp december 3-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Mérleg jegyében áll, közelít a Vénuszhoz. Ön most meglehetősen becsvágyó, és motivált, hogy egy bizonyos tervet keresztül tudjon vinni. Ma sok dicséretet kaphat, és a többiek csodálják. Csak így tovább! Este elfárad, és nyugodtan mehet a szokottnál is korábban aludni.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Most nem sokat lehet öntől elvárni. Már annak is örülhet, ha nagyobb stressz nélkül sikerül átvészelnie ezt a napot, de át tudja magát küzdeni rajta. Csak akkor lehet elégedett, ha már mindent el tudott végezni. Állítson fel egy ütemtervet, és szervezze meg jól ezt a napot. Este sok vitára kerülhet sor.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma hajlamosabb lesz az ellenőrizhetetlen érzelmi megnyilvánulásokra, hiszen a Hold és a Vénusz is a Mérleg jegyében áll. Élményeket szeretne szerezni, és szabadságot akar magának. Többnyire pont az ellenkezőjét teszi annak, amit elvárnak öntől. Ha most megpróbálja érvényesíteni az akaratát, valószínűleg komoly problémák származhatnak belőle.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Türelmetlen és bizalmatlan lesz. Most könnyen eshet a fantáziája áldozatává, szorongásos panaszai is lehetnek. Hallgasson a környezetéből érkező bátorító szavakra.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, minden szellemi tevékenységét, minden kommunikációt, tanulást és a tanítást is támogatja. Gondolatai most különösen tiszták és fogékonyak. Elképzeléseit jól tudja kifejezni. Új meglátásokra jut, horizontja kitágul. Ha újra sportolni szeretne, tegye azt.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön most mindenkinél gyorsabb, jegyezze fel az ötleteit, akkor is, ha most éppen nincs szüksége rájuk. Hosszú távon hasznos lehet.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ez a nap nagyon vidáman indul. A bolygók azonban sok zavart is mutatnak. Az Uránusz szemben áll a Vénusszal, és ez nyugtalanságot okoz. Azt sem tudja, mihez kezdjen. Bátorsága és lendülete mégis csodálatraméltó, így a környezetében sokan fogják követni, és mindent megtesznek, amit ön tanácsol.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma szüksége lesz néhány feladatra, ami kihívást, és élvezetet is jelent az ön számára, szellemileg, vagy fizikailag ösztönzi. Csak akkor fogja jól érezni magát, ha teljesített valamit.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Fordítson nagyobb figyelmet az eddig elhanyagolt barátaira, mert egyre fontosabb szerepet játszanak életében. Gondok szakadnak nyakába, és jó, ha valakivel megoszthatja nézeteit. Partnerét ne sértse meg hirtelen haragjában.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ez a nap eléggé élénknek mutatkozik, mindenkinek mindenkivel szemben lesz valami kifogásolni valója. Ön inkább csak távolról szemlélje ezeket. Ha teheti, kerülje el, hogy bármilyen vitába belekeveredjen. A Hold feszült kapcsolatban van a Bak jegyével.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Mérleg jegyében közelít a Vénuszhoz. Ez zseniális hétfőt ígér önnek. Ragyogó ötleteivel elkápráztatja majd a környezetét. Délután bármilyen találkozót gyorsan és sikeresen le tud bonyolítani.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Minden rendben lesz, ha jól szervezi a mai napját, és nem kerül időzavarba. Egy dolgot sikerül lezárnia úgy, ahogyan ön szerette volna. Nagyon kell vigyáznia arra, hogy ne csússzon a határidőkkel!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: